Hit Van De Week #29: Hans Van Seggelen – Een Stukje Paradijs Op Aarde

      Reacties uitgeschakeld voor Hit Van De Week #29: Hans Van Seggelen – Een Stukje Paradijs Op Aarde

De afgelopen weken was Hans van Seggelen regelmatig op TV in het programma “De Hollandse Nieuwe”. Het zaterdagavond programma van SBS 6. Wie de titel gaat ontvangen zal snel bekend worden.

Wat we nu weten is dat Hans van Seggelen de halve finale heeft behaald. En na iedere uitzending kreeg Hans via de vele mogelijkheden waaronder e-mail en facebook vele complimenten. En dat is altijd fijn om te horen voor een artiest. Hans is geen onbekende meer in de showbizz.

Zowel in Nederland als het buitenland heeft Hans op vele podia gestaan. Zo toerde Hans met de Manfred Walter Bigband als leadzanger door Duitsland en Zwitserland waar de singels Spanish Rose en Der himmel weint hoog in de hitlijsten stonden. In Nederland deed hij succesvol mee aan het TV programma ‘Bloed Zweet en Tranen’. Het vervolg was de single ‘Koning van de nacht’ een single die erg succesvol is geweest. De zomer van 2022 komt Hans met “Een stukje paradijs op aarde” een gezellig feestnummer waar iedereen meteen mee kan zingen en niet meer stil kan blijven staan.

Bron: www.luckyjoemagazine.nl