Over ons

Radio Hogeland is een internet radio station gevestigd in de gemeente Het Hogeland met zo nu en dan ook een evenementen uitzending op de FM. De muziek die je bij ons hoort is zeer gevarieerd en voornamelijk van Hollandse bodem afgewisseld met Schlagers, Volksmuziek, Golden Oldies en Popmuziek.

Radio Hogeland is ontstaan in 2018 nadat de vroegere piraten- en later evenementenzender “Lozze Vogels” hadden besloten te stoppen met hun jaarlijkse Kerst marathon.

Toch vonden we het jammer en hebben besloten de traditie nog even voort te zetten maar dan in een kleinere “radio zoals radio bedoeld is” setting en onder een nieuwe, beter in de regio passende naam. We zenden op dit moment 24/7 uit via het internet.

Radio Hogeland bestaat uit een groeiend team van enthousiaste mensen met radio in het bloed, van (ex)piraat tot professionele radio dj’s. Het muziek aanbod is daardoor dan ook zeer gevarieerd.

Radio maken kan niet zonder luisteraars. We vinden de interactie met onze luisteraars dan ook heel belangrijk. Verzoeknummers, spellen, live in de uitzending, alles is mogelijk afhankelijk wat de live dj gaat doen dus hou ons in de gaten. Kijk regelmatig ook op onze live programmering

Wij wensen alle luisteraars en bezoekers van Radio Hogeland heel veel luisterplezier !

Team Radio Hogeland