Sponsoren

Radio Hogeland werkt grotendeels met eigen middelen, opgebracht door de gezamenlijke DJ’s en aangevuld door diverse sponsoren en donateurs uit de regio. Hierdoor is het mogelijk om jaarlijks een Kerst- en Nieuwjaars Festijn te organiseren rondom een evenementenzender. Wilt u Radio Hogeland ook steunen? Nieuwe sponsoren en donateurs zijn bij ons van harte welkom!

Uw sponsorgeld wordt besteedt aan het onderhouden van onze stream, website, media kanalen, de afdracht van Buma en Sena gelden, public relations en overige continue verbeteringen aan ons radiostation. Tijdens de live evenementen tevens aan de kosten voor de benodigde vergunningen, het maken van radio spots en organiseren van de diverse evenementen.

Sponsoren kunnen voor een relatief klein bedrag tijdens de radio uitzendingen adverteren en met een banner of logo het hele jaar op onze website worden vermeld. We zijn ook blij met donateurs, zowel financieel als in giften die we tijdens de uitzendingen als prijzen kunnen schenken.

Aanmeldingen van nieuwe sponsoren voor de Kerst- en Nieuwjaars Festijn 2022-2023 zijn alvast van harte welkom. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij willen alle sponsoren en donateurs hartelijk bedanken voor hun bijdrage.